Un « Cadastràs» ratificat

Avui dia 13 de Novembre de 2018 el nostre batlle el Sr. Martí Carnicer ha fet públic el que de ben cert Esquerra Republicana del Vendrell encapçalat per la nostra regidora Eva Mata, ja vàrem avançar en roda de premsa el dia 9 del passat mes d’Octubre, l’increment de la taxa de l’IBI sobre un 4%.
Segons els nostres càlculs la quantitat recaptada serà d’uns 800.000 euros, una quantitat bastant elevada que pagaran els vilatans, que de ben segur veuran afectades les seves butxaques.
Ara, després de ratificar aquesta pujada de la taxa l’IBI, que afectarà a tots els Vendrellencs, des del nostre grup municipal ens preguntem:

  • A que destinarà el govern PSC-PdCat-Regidor trànsfuga aquests 800.000 euros recaptats directament de la població?
    Quin paper hi jugarà aquesta? Els vilatans i vilatanes podran escollir en el destí d’aquests diners?
    Per altra banda es confirma el que vàrem denunciar al NO del pressupost del 2018, les inversions promeses pel govern no han estat possibles i ara es demostra que els 5 milions que l’Ajuntament rebria de l’empresa d’Aigües de Tomoví per la confecció de la nova empresa conjunta, on nosaltres ja vam dir que incomplia la llei, no serà efectiva aquest any.

Un misteri més, que denota la falta de transparència de l’actual govern.
Bé si més no des d’Esquerra Republicana del Vendrell, demanem una explicació més extensa d’aquests possibles dubtes que genera aquesta noticia i que es mostri una sensibilitat cap al ciutadà que afecta directament aquest decisió.

Ratificació-pujada-IBI