Declaracions d’Eva Mata

DECLARACIONS EVA MATA EN PLE AL VOTAR A FAVOR DE QUE ES FACI AUDITORIA DELS CONTRACTES DE L’AJUNTAMENT

 

“He votat a favor perquè no podia ser d’altre manera, perquè jo per mi esta bé qualsevol auditoria ja sigui, la de l’interventor, de la diputació o qualsevol empresa externa que sigui de l’àmbit de l’auditoria i no puc votar d’altre manera perquè he demanat una auditoria de les meves regidories i això ho sap la Sra. Camil.la, i estic a l’espera que em digui ella a veure com procedir. Vull dir no podia votar abstenir-me    perquè jo mateixa ho he demanat i era absurd, era una mentida votar que no.

 

D’altre banda, dono raó que costa molt obtenir informació, em costa a mi i tot.”

Podeu veure aquestes declaracions en el següent enllaç.

Veure a partir del minut 2:39:49